fbpx

Vi kommer til deg

EKSPERTISE

Våre fysioterapeuter vil undersøke, behandle og forebygge helseplager i bein, ledd, muskler og sener. Samt ivareta gode måter å informere, veilede og motivere våre kunder. Vi ser kropp og bevegelse i et helseperspektiv.

Vi kommer dit det gjør vondt!

Vi er et privat selskap uten driftstilskudd som tilbyr fysioterapi i ditt eget hjem gjennom tjenesten FysioRettHjem. Enten du har en travel hverdag eller har vansker med å komme deg til et behandlingssenter – vi kommer uansett årsak.

Vi tilbyr private hjemmebaserte tjenester innenfor fysioterapi. Det er etterspørselen som har ført til opprettelsen av våre tjenester og vi ser nødvendigheten av et godt tilrettelagt tilbud som innebærer behandling og trening i kundens eget hjem. Det kan være opptrening og behandling etter skade, operasjon eller sykdom. Slitasjeskader, betennelser og artrose har også svært god effekt av fysioterapi.

Vi tilrettelegger ditt behov i samarbeid med spesialist og fastlege. For oss er det viktig at alle skal bli sett og at vår behandling, tilrettelegging og oppfølging blir individuelt tilpasset.

FORDELER MED HJEMMEBEHANDLING:

– Behandling hjemme kan gi raskere rehabilitering
– Mobilitetsutfordringer blir ingen hindring for behandling
– Tidsklemma blir ingen hindring for behandling
– Utvidede behandlingstider (dagtid, kveldstid og helg)
– Ingen kontorutgifter som gjenspeiles i prisen