Strikker

KONTAKT

Administrasjon:
Tlf. 95 75 99 99
post@fysioretthjem.no

Åpningstider 08:00-20:00 alle dager

Oscarsgate 81, 0256 Oslo
Org.nr. 922 150 575

Om oss

FysioRettHjem leverer fysioterapi som hjemmetjeneste der du bor eller til din kontoradresse. Våre fysioterapeuter stiller all sin ledige kapasitet til din disposisjon. Hensikten er å unngå ventetid for våre kunder og vi stiller opp når det passer deg med 1 times varsel. 

Vi ønsker deg velkommen til å bruke tjenesten og bestille en time for hjemmebesøk i dag eller over videochat med en av våre autoriserte terapeuter. Tilbudet er landsdekkende og skal sikre at de som sitter hjemme får behandling.

Vi ønsker å gjøre din lokale fysioterapi tilgjengelig, enten du har en travel hverdag eller har vansker med å komme deg til et behandlingssenter – vi kommer uansett årsak.

FysioRettHjem er en plattform som formidler fysioterapeuter på en trygg og enkel måte.

Vi ser frem til å hjelpe!

 

Med vennlig hilsen
Nader Andreas Fahim, FysioRettHjem

Nader Andreas Fahim, Salg og Markedsansvarlig. (foto: Timo Opara)
Nader Andreas Fahim, Salg og Markedsansvarlig. (foto: Timo Opara)
Vi ønsker deg velkommen til FysioRettHjem! Fra venstre: fysioterapeut Lena Richter,  CS Customer Succes Wilhelm Silseth, Salg og Markedsansvarlig Nader Andreas Fahim og fysioterapeut Pontus Jesper Björn. (foto: Timo Opara)
Vi ønsker deg velkommen til FysioRettHjem! Fra venstre: fysioterapeut Lena Richter, CS Customer Succes Wilhelm Silseth, Salg og Markedsansvarlig Nader Andreas Fahim og fysioterapeut Pontus Jesper Björn. (foto: Timo Opara)