Strikker

KONTAKT

Administrasjon:
Tlf. 95 75 99 99
post@fysioretthjem.no

Åpningstider 08:00-21:00 alle dager

Kundeservice 09.00-16.00 alle hverdager

Oscarsgate 81, 0256 Oslo
Org.nr. 922 150 575

Om oss

FysioRettHjem leverer fysioterapi som hjemmetjeneste der du bor eller til din kontoradresse. Våre fysioterapeuter stiller all sin ledige kapasitet til din disposisjon. Hensikten er å unngå ventetid for våre kunder og vi stiller opp når det passer deg med 1 times varsel. 

Vi ønsker deg velkommen til å bruke tjenesten og bestille en time for hjemmebesøk i dag eller over videochat med en av våre autoriserte terapeuter. Tilbudet er landsdekkende og skal sikre at de som sitter hjemme får behandling.

Vi ønsker å gjøre din lokale fysioterapi tilgjengelig, enten du har en travel hverdag eller har vansker med å komme deg til et behandlingssenter – vi kommer uansett årsak.

FysioRettHjem er en plattform som formidler fysioterapeuter på en trygg og enkel måte.

Vi ser frem til å hjelpe!

Med vennlig hilsen
Nader Andreas Fahim, FysioRettHjem

Nader Andreas Fahim, Salg og Markedsansvarlig. (foto: Timo Opara)
Nader Andreas Fahim, Salg og Markedsansvarlig. (foto: Timo Opara)

Hva er fysioterapi?

Kunnskap om kropp og helse for å fremme god helse er fysioterapeutens fagområdet. Dette går ut på å diagnostisere, behandle og forebygge. Fysioterapeuter kan behandle skader, sykdommer, funksjonsnedsettelser og andre plager i muskel og skjelettsystemet.

Det finnes mange ulike behandlingsformer og terapeutiske metoder fysioterapeuten kan benytte seg av. Dette kan være blant annet aktive tilnærminger som fysisk aktivitet og øvelser eller passive tilnærminger som massasje, triggerpunktbehandling og tøyning. Andre tilnærminger kan være pasientundervisning og råd for å mestre egen helse. Hva som er aktuelt for hvilken pasient vil være avhengig av skade og individuelle behov.

Fysioterapeuten vil foreta en fullstendig undersøkelse av deg og din kropp for å avgjøre hva som forårsaker dine smerter. Deretter vil det utvikles en individuell, skreddersydd behandlingsplan som passer deg best mulig. Fysioterapeuten vil undersøke muskler, ledd og andre relaterte strukturer, samt benytte seg av spesifikke tester for å kunne stille riktig diagnose.

Vi ønsker deg velkommen til FysioRettHjem! Fra venstre: fysioterapeut Lena Richter,  CS Customer Succes Wilhelm Silseth, Salg og Markedsansvarlig Nader Andreas Fahim og fysioterapeut Pontus Jesper Björn. (foto: Timo Opara)
Vi ønsker deg velkommen til FysioRettHjem! Fra venstre: fysioterapeut Lena Richter, CS Customer Succes Wilhelm Silseth, Salg og Markedsansvarlig Nader Andreas Fahim og fysioterapeut Pontus Jesper Björn. (foto: Timo Opara)