Strikker

Om oss

FysioRettHjem leverer fysioterapi som hjemmetjeneste der du bor eller til din kontoradresse. Våre fysioterapeuter stiller all sin ledige kapasitet til din disposisjon. Hensikten er å unngå ventetid for våre kunder og vi stiller opp når det passer deg med 3 timers varsel. 

Vi ønsker deg velkommen til å bruke tjenesten og bestille en time for hjemmebesøk i dag eller over videochat med en av våre autoriserte terapeuter. Tilbudet er landsdekkende og skal sikre at de som sitter hjemme får behandling.

Vi ønsker å gjøre din lokale fysioterapi tilgjengelig, enten du har en travel hverdag eller har vansker med å komme deg til et behandlingssenter – vi kommer uansett årsak.

FysioRettHjem er en plattform som formidler fysioterapeuter på en trygg og enkel måte.

Ser frem til å hjelpe!

Med vennlig hilsen

Nader Andreas Fahim, FysioRettHjem

KONTAKT

Administrasjon:
Tlf. 95 75 99 99
post@fysioretthjem.no

Åpningstider 08:00-20:00 alle dager

Oscarsgate 81, 0256 Oslo
Org.nr. 922 150 575

Ingrid Lydia Haukalid

Nakke og rygg, skulder, hofte, kne, ankel, nevrologi, smertetilstander, treningsveiledning.

Bachelor i fysioterapi.

Erfaring blant annet fra generell muskel- og skjelettbehandling, nevrologi, geriatri (sykdommer relatert til alderdom), samt erfaring med treningsveiledning for mennesker med hjerte- og lungesykdom og behovsvurdering av tekniske hjelpemidler. God kunnskap om kroniske smerter.

Kurs i behandling av plager relatert til løping, vestibulære sykdommer, behandling av kronisk smerte, samt kurs i offentlig helsearbeid.

Joanna A. Hauken

Nakke og rygg, Skulder, Albue og arm, Bekken, Hofte, Kne, Ankel, Nevrologi og Treningsveiledning

Barchelor i fysioterapi, samt mastergrad innen fysioterapivitenskap. Videreutdanning innen slagrehabilitering og tverrfaglig rehabilitering.

Joanna har lang erfaring innen nevrologi, hjerneslag, MS, Parkinson og traumatisk hodeskade, samt erfaring innen ortopedi, amputerte og ortose-pasienter. Videre har hun kompetanse som personlig trener og gruppetreningsinstruktør fra LHL-klinikker.

Kurs blant annet innen triggerpunktbehandling med nåler, rehabilitering, kosthold, sportsmassasje, medisin, diabetes, ankel/ledd-skader og tilpasning av rullestol til bruker.

Randi Fagerholt

Nakke og rygg, hodepine, nevrologi, smertetilstander.

Bachelor i fysioterapi.

Kompetanse innen nevrologisk akuttbehandling og rehabilitering, med erfaring både fra behandlingssenter og sykehus. Særlig kompetanse innen Mb Parkinson, multippel sklerose (MS), hodepine og akutte ryggsmerter.

Kurs i klinisk massasje, Parkinson sykdom, triggerpunktterapi trinn 1 og 2, samt tverrfaglig behandling av langvarige smerter.

Maren Nielsen Hole

Nakke og rygg, skulder, albue og arm, bekken, hofte, kne, ankel, nevrologi, smertetilstander, treningsveiledning.

Bachelor i fysioterapi, inkludert et semester på Duke University i USA på Doctorate-nivå. Har også studiepoeng innen motivasjonspsykologi.

Maren har opparbeidet seg bred kompetanse fra både kommunehelsetjenesten, spesialisthelsetjenesten og som privatpraktiserende. Hun har erfaring bl.a. innen ortopedi, nevrologi og ulike smertetilstander. Hun har også jobbet som personlig trener og gruppeinstruktør.

Maren er sertifisert AktivA-fysioterapeut og kursholder for pasienter med artrose, samt sertifisert bestiller av NAV hjelpemidler og elektrisk rullestol.

Hun har kurs i tilrettelegging av bolig og tilrettelegging av fysisk aktivitet for barn og unge med funksjonsnedsettelser, i tilegg til kurs fra Norsk Helseinformatikk om korona-viruset og basale smittevernrutiner.

Ingebjørg Nordal Staaby

Nakke og rygg, skulder, hofte, kne, ankel, hodepine, nevrologi, revmatisme, smertetilstander, treningsveiledning, psykomotorisk.
Bachelor i fysioterapi.

Ingebjørg har lang erfaring med fysioterapifaglig arbeid på sykehus tilknyttet medisinsk-, ortopedisk- og kirurgisk avdeling, samt lungeavdeling, revmatologisk- og nevrologisk avdeling. Hun har også teoretisk og praktisk erfaring innen psykomotorisk fysioterapi. Videre har hun erfaring med trening og fysioterapi overfor eldre, og har også tidligere hatt oppfølging av pasienter i deres egne hjem. Ingebjørg er instruktør i fysio-pilates og har kompetanse innen veiledning.