fbpx

Vanlige plager

Plager og smerter i kroppen er noe de fleste opplever i løpet av livet. Noen går over av seg selv, mens andre trenger behandling over tid. Våre fysioterapeuter kan komme til deg og gi behandling, enten hjemme eller på kontoret.

Dette er kroppens måte å beskytte seg selv mot for høy belastning eller skade. Med betennelsen kan det oppstå rødhet, smerte og hevelse. De kan oppstå akutt, men knyttes oftest til fysisk aktivitet. 
Bekkensmerter kan oppstå hos både kvinner og menn av diverse årsaker. Bekkenet danner forbindelse med korsryggen og lårbena våre. Smerter i disse regionene henger derfor tett sammen. Det finnes mange strukturer som kan forårsake ubehag, blant annet muskler, leddbånd og organer.
Korsryggsmerter refererer til smerter i nederste del av ryggen og er den hyppigste muskel- og skjelettplagen i samfunnet. Smerter i korsryggen deles gjerne inn i akutte og kroniske smerter, hvor kroniske viser til smerter i over 3 måneder. Akutte plager er også kjent som kink i ryggen, hekseskudd og lumbago.