Kan jeg bruke frikort? Nei, dessverre. FysioRettHjem er en tjeneste levert av Fysioretthjem AS som er et privat selskap uten driftstilskudd.

Får jeg kvittering for timen? Ja, du mottar kvittering på mail.

Hva om jeg angrer eller blir forhindret fra å ta timen? For en videochat avbestilt tidligere enn 24 timer før timen skal holdes, kan du velge om du vil ha pengene tilbake til den kontoen de ble betalt fra, eller om vi skal sette opp en ny time til deg. Innbetalte beløp vil ikke bli returnert dersom det avbestilles senere enn 24 timer før timen skal holdes. Dersom du ønsker å avbestille, velg "Bestill videochat" og gå inn på Dine data nederst på siden, kanseller timen under Mine bestillinger øverst til høyre. Alternativt gir du oss beskjed via post@fysioretthjem.no eller ring oss på tlf. 9575 9999 i kontortid.

Må jeg logge meg inn med BankID for å få gjennomført en videochat? Ja, bransjenormen for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten krever at kunder identifiseres på sikkerhetsnivå 4. Video gjenkjennelse vil være tilfredstillende hvis kundens identitet er kjent for terapeuten.

Hva koster Hjemmebesøk og hvor lenge varer timen? Timen er fra avtalt tidspunkt og varer i 30 minutter og koster 595,- Dobbeltime varer 60 minutter og koster 995,-

Hva koster videochat-konsultasjoner? Prisene er kr 350 for 20 minutter.